Tällä videolla tutustutaan Lidlin SilverCrest -merkillä myymään keittiölämpömittariin.
Mittarin anturi on metallipiikki, jonka voi työntää kypsennettävään tuotteeseen, esimerkiksi lihaan. Muutamassa sekunnissa saadaan selville tuotteen lämpötila. Mittarin ominaisuuksiin ja käyttökelpoisuuteen tutustutaan tarkemmin videolla.
Joulunajan paistajille muistutukseksi, että porsaanlihan suositellaan aina kypsennettäväksi vähintään 70 asteeseen. Kinkku paistetaan 75 asteiseksi ("mehevän kypsä"), 80 asteiseksi ("murean kypsä") tai jopa 85 asteiseksi ("kuivahko ja murea"). Useimmat haluavat juuri mehevän kypsää kinkkua, mutta toisille maistuu mureakin kinkku.
Ja huomio: tällä videolla esiteltävää mittaria ei saa laittaa kinkun kanssa uuniin, sen runko-osa ei kestä uunin lämpöä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti